اجرای طرح ملی وارنیش فلورایدتراپی در مدارس خوزستان
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان، دکتر مهرداد شریفی گفت: در سال تحصیلی ۱۴۰۴–۱۴۰۳، بیش از ۲۰۹ هزار دانشآموز ۶ تا ۱۴ سال در قالب طرح ملی وارنیش فلورایدتراپی تحت پوشش خدمات ارتقای سلامت دهان و دندان قرار گرفتند.
وی افزود: وارنیش فلورایدتراپی یکی از مؤثرترین روشهای پیشگیری از پوسیدگی دندان است که برای کودکان در سنین مدرسه توصیه میشود.
دکتر شریفی در ادامه، با اشاره به تداوم طرح ملی وارنیش فلورایدتراپی برای دانشآموزان دوره ابتدایی در سال تحصیلی آینده، اظهار داشت: این طرح با هدف ارتقای سلامت دهان و دندان کودکان، در سال تحصیلی ۱۴۰۴–۱۴۰۳ برای ۲۰۹۵۶۶ نفر از دانشآموزان گروه سنی ۶ تا ۱۴ سال در سراسر مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اهواز اجرا شد و برای بهرهمندی تعداد بیشتری از دانشآموزان از خدمات سلامت دهان و دندان، این طرح در سال تحصیلی پیش رو نیز ادامه خواهد یافت.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان با تاکید بر اجرای طرح ملی وارنیش فلورایدتراپی در مناطق صعبالعبور استان، گفت: این برنامه که با همکاری مدارس و شبکههای بهداشت شهرستانها اجرا میشود، تمرکز ویژهای بر مناطق کمبرخوردار و صعبالعبور دارد؛ به عنوان نمونه، در شهرستان اندیکا ارائه خدمات وارنیش فلورایدتراپی با وجود شرایط سخت جغرافیایی، با جدیت پیگیری شد و کودکان در این مناطق نیز از مزایای طرح وارنیش فلورایدتراپی و برنامه پیشگیری از پوسیدگی دندان برخوردار شدند.
وی خاطر نشان کرد: تداوم این طرح در سالهای تحصیلی آینده، نقشی مهم در تحقق عدالت سلامت و کاهش بار بیماریهای دهان و دندان در استان دارد.