جان باختن ۶۰ کودک فلسطینی بر اثر سوءتغذیه

تاکنون بیش از ۶۰ کودک در غزه براثر سوءتغذیه جان خود را از دست داده‌اند

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه اعلام کرد که از ماه مارس تاکنون بیش از ۶۰ کودک در غزه به دلیل سوءتغذیه جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش مشرق، دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه روز جمعه اعلام کرد که از زمان بسته شدن گذرگاه‌ها به روی کمک‌های بشردوستانه، امدادی و پزشکی توسط رژیم تروریستی اسرائیل در اوایل ماه مارس، بیش از ۶۰ کودک فلسطینی در نوار غزه به دلیل سوء تغذیه جان خود را از دست داده‌اند.

این مطلب در یک اینفوگرافیک منتشر شده توسط دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه آمده است که هشت دلیل برای ادامه گرسنگی دادن به نوار غزه توسط اسرائیل، علیرغم وجود به اصطلاح «بنیاد بشردوستانه غزه» که توسط رژیم تروریستی اسرائیل و آمریکا برای کنترل کمک‌های بشردوستانه و قتل‌عام مردم غزه تاسیس شده است، بیان شده است.

این دیده‌بان حقوق بشر در بولتن خود اعلام کرد: «از ماه مارس تاکنون بیش از ۶۰ کودک در نوار غزه بر اثر سوءتغذیه جان خود را از دست داده‌اند و ده‌ها هزار کودک دیگر همچنان در معرض خطر هستند.»

این دیده‌بان تأکید کرد که «بنیاد بشردوستانه غزه به قحطی پایان نمی‌دهد، بلکه آن را پنهان می‌کند. این بنیاد طبق مدلی عمل می‌کند که به‌طور خاص برای خدمت به سیاست‌های اسرائیل طراحی شده است، با جایگزینی سیستم‌های توزیع کمک‌های بی‌طرف، و در نتیجه تداوم توهم رسانه‌ای مبنی بر پاسخ به کمک‌ها.»

از دوم مارس، اسرائیل از اجرای بیشتر آتش‌بس و توافق تبادل اسرا با حماس طفره رفته و گذرگاه‌های غزه را به روی کامیون‌های امدادی که در امتداد مرز انباشته شده‌اند، بسته است.

این دیده‌بان حقوق بشر در مورد دلایل ادامه گرسنگی در غزه گفت که دلیل اصلی حول محور کاهش شدید دسترسی به کمک‌ها می‌چرخد. او ادامه داد: «اسرائیل شبکه توزیع کمک‌های سازمان ملل را که شامل بیش از ۴۰۰ نقطه بود، برچید و آن را با چهار نقطه حصارکشی شده که توسط بنیاد بشردوستانه غزه اداره می‌شوند، جایگزین کرد که همگی در مناطق نظامی تحت کنترل نظامی مستقیم اسرائیل قرار دارند.»

این دیده‌بان در ادامه گفت: «نقاط توزیع کمک به تله‌های مرگ تبدیل شده‌اند و هزاران فلسطینی در حین تلاش برای دریافت کمک کشته و زخمی شده‌اند، زیرا جمعیت با مهمات جنگی، گاز اشک‌آور و شرایط آشفته در نقاط توزیع که به یک دروازه واحد محدود شده است، مواجه هستند.»

به گفته این دیده‌بان حقوق بشر، این سیستم همچنین «چندین بخش از جمعیت را مستثنی می‌کند، زیرا مسافت‌های طولانی، جاده‌های خطرناک و شرایط سخت به طور قابل توجهی بر سالمندان، افراد دارای معلولیت و خانواده‌هایی که اعضای سالم کمی دارند، تأثیر می‌گذارد».

  • اینستاگرام مشرق
  • شهر خبر - جدید
  • نکسفون
  • تبلیغات در مشرق
  • بلیط هواپیما