حال ذخایر میگوی خلیج فارس خوب نیست

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ عقیل دشتیان نسب بیان کرد: مرحله اول طرح تحقیقاتی پژوهشکده میگو کشور مستقر در بوشهر برای بررسی میزان ذخایر میگو و تعیین زمان صید از ۱۸ تیر آغاز شد و تا ۲۲ تیر ماه ادامه داشت و مرحله دوم این طرح از ۲۶ تا ۲۹ تیر اجرا شد.
وی اظهار کرد: اطلاعاتی که از دل گشت‌های دریایی بدست آمد چندان خوب نبود و نشان دهنده این است که میزان ذخیره میگو هر سال ثابت و حتی کاهشی است.
رئیس پژوهشکده میگو کشور می‎گوید: اثراتی که تور ترال بر صید آبزیان غیر از میگو ایجاد می‌کند در طول سال بسیار شدید و مخرب است و در برآورد‌هایی که از طریق گشت‌های تحقیقاتی صورت گرفت، شاهد کاهش ۲۵ درصدی صید میگو بودیم.
وی یادآور شد: از میزان صیدی میگو که هر سال داریم، چیزی حدود ۱۰ برابر آن صید دور ریز داریم که شامل ماهی‌های غیر تجاری و بچه ماهی‌های تجاری است و با محاسباتی که در ۱۵ سال اخیر انجام شد، در فصل صید میگو، هزار تن بچه ماهی زیر ۲۰ گرم در صید دور ریز تلف می‌شوند.
دشتیان نسب بیان داشت: تنها روش صید میگو که کل دنیا هم همین روش را انجام می‌دهند، صید ترال است، اما این صید در اقیانوس‌ها و آب‌های آزاد تخریب کمتری نسبت‌به خلیج فارس دارد.
وی به موضوع دربابست هم اشاره کرد و گفت: هر سال ۱۰ تا ۱۲ روز قبل از صید، دریابست انجام می‌شود که البته این امر چندان مزایایی برای دریا و آبزیان آن ندارد و بیشتر برای آماده سازی خود صیادان است تا کم کم آماده صید میگو شوند. ' + '' + '' + '' + '' + ''; const skipForwardButton = player988909.controlBar.addChild('SkipForwardButton', {}); skipForwardButton.addClass('vjs-custom-skip-button'); skipForwardButton.el().innerHTML = '10' + '' + '' + '' + '' + ''; const fullScreenBtn = player988909.controlBar.fullscreenToggle.el(); player988909.controlBar.el().insertBefore(skipBackButton.el(), fullScreenBtn); player988909.controlBar.el().insertBefore(skipForwardButton.el(), fullScreenBtn); }); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player988909.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/55106959',{},function (data) {}); })); دانلود فیلم اصلی