کاهش گسست بین نسل‌ها با آموزش مهارت‌های ارتباطی به دانش‌آموزان

کاهش گسست بین نسل‌ها با آموزش مهارت‌های ارتباطی به دانش‌آموزان***

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ علیرضا کاظمی؛ وزیرآموزش و پرورش در مراسم انعقاد تفاهم نامه وزارت آموزش و پرورش با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با موضوع سلامت اجتماعی محله محور (سلام) با تأکید بر این که مدرسه بالاترین دارایی یک محله است، گفت: با آموزش مهارت‌های ارتباطی به دانش آموزان، گسست بین نسل‌ها کاهش می‌یابد.

کاظمی با اشاره به این که آموزش و پرورش دو تفاهم نامه دیگر هم با سازمان فنی حرفه‌ای و سازمان بهزیستی منعقد کرده است، گفت: تفاهم نامه‌ای با موضوع ارتقای خدمات به دانش آموزان با نیاز‌های ویژه امضاء شد. همچنین تفاهم نامه‌ای با سازمان فنی و حرفه‌ای با هدف ارتقای خدمات مهارتی به دانش آموزان منعقد شده است که پیرو آن بنا شد تمامی مراکز فنی و حرفه‌ای در اختیار توسعه مهارت‌های دانش آموزان باشد.

کاظمی تصریح کرد: تفاهم نامه امروز با تدبیر رییس سازمان بهزیستی و با توجه به اطلاع و آگاهی که از ظرفیت‌های آموز ش و پرورش دارد، تدوین شده است. زیرا آموزش پرورش بیشترین جامعه مخاطب را در اختیار دارد و به نوعی پیشکسوتان، فرزانگان و سالمندان زیادی با این وزارتخانه درارتباط هستند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مأموریت سند تحول بنیادین در این زمینه، خاطرنشان کرد: در سند تحول بنیادین آموزش پرورش، نگاه به مدرسه بیش از مرکز آموزش است و به تعبیر سند تحول، مدرسه مکان تربیتی برای محله محسوب می‌شود یعنی می‌توان موقعیت‌های فرهنگی فراوانی برای ذی نفعان محله ایجاد کرد و این تفاهم نامه دقیقا در همین راستاست.

وی با تأکید بر این که در مدرسه زیرساخت‌های مختلفی وجود دارد، گفت: در مدارس با توجه به سطح آنها، زیرساخت‌های فرهنگی، ورزشی و. متفاوت است و می‌توان از مدرسه به عنوان پایگاه تربیتی استفاده کرد به عبارتی می‌توان گفت مدرسه بالاترین دارایی یک محله است.

کاظمی با تأکید بر ضرورت سرمایه گذاری روی مدرسه و ارتقای آن گفت: با متناسب سازی مدرسه می‌توان از آن برای خدمات دهی به قشر مهمی، چون سالمندان بهره گرفت.

وی با اشاره به مسیر اجرایی سازی تفاهم نامه فوق تصریح کرد: پیشنهاد می‌کنم برای الگوی توسعه زیر ساخت‌ها و متناسب سازی اقدام مشترکی طراحی و با استفاده از ظرفیت‌های موجود محله و منطقه برنامه ریزی شود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: با ایجاد کارگروه مشترکی می‌توان سازو کار اجرایی را به صورت پایلوت در یک یا دو منطقه برنامه ریزی کرد.

کاظمی با تأکید بر این که نسل جدید به مهارت‌های ارتباطی نیاز دارد، گفت: با این اقدام می‌توان شکاف و گسست بین نسل‌ها را کاهش داد و با نقش دادن به دانش آموزان ضمن یادآوری ارزش‌های تربیتی، مهارت‌های ارتباطی با سالمندان را به آنها آموزش داد.