مهلت دانشگاهها برای بررسی پروندههای جذب اساتید اعلام شد

دبیر هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بررسی پروندههای جذب اعضای هیئت علمی باید ظرف حداکثر ۴ ماه و نیم انجام شده و در ظرف مدت ۶ ماه نهایی شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه مجازی قوانین و مقررات حوزه جذب با حضور دبیران و کارشناسان جذب دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی روز یکشنبه (۲۹ تیرماه) و با حضور دکتر قبادی، رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم و حجت الاسلام ذبیحزاده، دبیر هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
در این کارگاه مجازی که با هدف آشنایی و تبادل نظر درباره مجموعه قوانین و مقررات حاکم بر جذب و با هماهنگی و میزبانی مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم برگزار شد، بیش از ۳۰۰ نفر از دبیران و کارشناسان جذب دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی حضور داشتند.
در ابتدای جلسه، دکتر قبادی رئیس مرکز جذب وزارت علوم ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) و نثار درود به روان پاک شهیدان جنگ تحمیلی اخیر، مواردی کلیدی در حوزه جذب از جمله برنامه هفتم پیشرفت و مسئله جذب اعضای هیئت علمی، ضرورت نگهداشت اعضای هیئت علمی در وضعیت مطلوب، افقها، رویکردها و سیاستهای مرکز جذب و همچنین مجموعه اقدامات و آمارهای مرتبط با فراخوان ۱۴۰۳ را مطرح کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود برخی از مهمترین اقدامات و دستاوردهای مرکز جذب را در ۱۰ ماه اخیر در حوزه هوشمندسازی فرایند جذب، تخصصیسازی و تسهیل در فرآیندها و تحولات صورت گرفته در رسیدگی به شکایت و نظارت را تشریح کرد.
در ادامه، مقررات حوزه اجرایی، مقررات حوزه تأیید صلاحیت، و مقررات حوزه نظارت و امور حقوقی توسط معاونان مرکز جذب ارائه شد. فرایند بررسی پرونده متقاضیان جذب هیئت علمی از دیگر مباحث این کارگاه بود.
در انتهای این نشست، حجت الاسلام والمسلمین ذبیح زاده، دبیر هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن تشکر از برگزاری این کارگاه؛ رعایت جدول زمانبندی فرایند جذب در هر مرحله را از موارد مهم برشمرد و تاکید کرد: بررسی پروندهها باید ظرف حداکثر ۴ ماه و نیم انجام شده و در ظرف مدت ۶ ماه نهایی شود.
وی افزود: لازم است دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و غیر انتفاعی در خصوص بررسی پروندههای فراخوان سال ۱۴۰۳ اهتمام ویژه داشته باشند که در غیر این صورت امکان شرکت در فراخوان بعدی را نخواهند داشت.
حجت الاسلام ذبیح زاده در ادامه در خصوص موضوع شکایات از جمله ماده ۲۰، ماده ۲۱ و ماده ۱۵، شرایط جابجایی و نقل و انتقال، اعضای هیئت اجرایی و شرایط برگزاری جلسات، و موضوع تبدیل وضعیت و واگذاری اختیار تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی-آزمایشی به هیئت اجرایی جذب دانشگاهها توضیحاتی ارائه کرد.
قابل ذکر است بخشی از کارگاه به تبادل نظر و پرسش و پاسخ به سوالات مطرح شده از سوی دبیران و کارشناسان هیئت اجرایی جذب دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی اختصاص داشت.
کد خبر 6537169 زهرا سیفی
-
مشکل جذب اولیه بیش از ۲۰۰ عضو هیئت علمی حل شد؛ هوشمند شدن فرایند جذب
-
پیکر شهیدی که پس از ۳۷ سال به خانه بازگشت
-
بیانی: ساپینتو ابزار لازم را ندارد؛ سیدورف دلال است و کمکی نخواهد کرد
-
نماز جمعه باید به قرارگاه واقعی تبیین و مطالبهگری تبدیل شود
-
رزمایش مرکب امداد نجات دریای خزر در ۲ فاز ساحلی و دریایی برگزار میشود
-
تزریق ۱,۰۰۰میلیارد تومان اعتبار به شهرداریهای اصفهان با مشارکت مالیات
-
قطعی برق در فردیس کاهش یافت
-
کاوه صدقی: جای کولبر میتوانیم اسکیباز تربیت کنیم
-
قزوین، شهری بیسالن؛ موسیقی در انتظار شنیده شدن
-
اعتبار کالابرگ دهکهای چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز میشود
-
زندهبهگورشدن تاریخ اصفهان؛هشداردانشگاه هنر به تخریب لایههای باستانی
-
۸ تیم مرحله نهایی مشخص شدند؛ کدام کشور مانع صعود تیم ملی ایران شد؟
-
تجار باید سبک تجارت خود را تغییر دهند
-
اولتیماتوم سرمربی پرسپولیس به یک بازیکن؛ گزینه بعدی آماده مذاکره شد
-
تصاویر اختصاصی مهر از محل انفجار یک ساختمان در رشت
-
نشت گاز علت اصلی انفجار ساختمان در خیابان باهنر رشت
-
تیم ملی والیبال ایران چگونه صعود به مرحله نهایی را از دست داد؟
-
وزارت اطلاعات مختصات اهداف مهم رژیم صهیونیستی را به نیروهای مسلح داد
-
تعطیلی ادارات خوزستان در روزهای سهشنبه و چهارشنبه به دلیل گرمای شدید
-
روایت بازمانده خانواده شهید فیزیکدان ازحمله موشکی؛ مادری که پیکرش نیست
-
سیاست پولی FIVB بلای جان والیبال ایران شد؛ چین با رانت صعود کرد!
-
روزنامههای ورزشی دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴
-
روزنامههای اقتصادی دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴
-
روزنامههای صبح دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴
-
روزنامههای ورزشی یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴
-
روزنامههای اقتصادی یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴