تربیت نسل آگاه و هوشیار در برابر دشمن، وظیفه دانشجو معلمان متعهد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، محمد حسین کفراشی مشاور رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: دانشگاه فرهنگیان باید در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشد.
وی با اشاره به نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب به دانشگاه فرهنگیان، اظهار کرد: هدف اصلی این دوره، توانمندسازی و رشد بینش و انگیزه در دانشجومعلمان است. دانشگاه فرهنگیان باید حرف اول را در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بزند، چرا که این دانشگاه مورد عنایت و توجه خاص مقام معظم رهبری است و ظرفیت آن را دارد که در خط مقدم گفتمانسازی این فرهنگ در کشور قرار گیرد.
کفراشی با تأکید بر نقش تاریخی پدران ایثارگر دانشجومعلمان در دفاع از انقلاب، گفت: ما وظیفه داریم رشادتها و ایثارگریهای پدران این نسل را به فرزندانشان گوشزد کنیم تا آنها نیز در آینده، بهعنوان معلمان این سرزمین، فرزندانی تربیت کنند که در برابر دشمنان محکم و آگاهانه بایستند.
وی ایجاد فضای پرنشاط، امیدآفرین و هویتی را از اهداف کلیدی این دوره دانست و افزود: ما تلاش میکنیم معلمانی تربیت کنیم که جسور، شجاع، توانمند و در تراز سند تحول بنیادین باشند؛ معلمانی که بتوانند دانشآموزانی، چون شهید فهمیده را تربیت کنند و خود در مدارس، الگو و چراغ راه نسل آینده باشند.
غلامحسین علیزاده مدیرکل شاهد وامور ایثارگران دانشگاه فرهنگیان کشور هم بیان کرد: دانشجومعلمان شاهد و ایثارگر، پیشگامان تربیت نسل منتظر و مروج فرهنگ ایثار و شهادت هستند.
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه فرهنگیان کشور، با اشاره به جایگاه بیبدیل دانشگاه فرهنگیان در ترویج فرهنگ ایثار و انتظار، بر ضرورت تربیت معلمانی در تراز انقلاب اسلامی تأکید کرد.
وی ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان، دانشگاهی است که در مسیر انقلاب قدم برداشته و در راه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، مسئولیت بزرگی بر دوش دارد. تاکنون ۴۷ شهید گمنام در پردیسهای این دانشگاه آرام گرفتهاند که یکی از آنها در مرکز شهید باهنر نوشهر به خاک سپرده شده است. این شهدا، نماد رسالت ما در تربیت انسانهایی هستند که هم علم داشته باشند و هم ایمان، هم بصیرت و هم تعهد.
علیزاده با اشاره به مخاطبان این دوره گفت: در این دوره، مازندران میزبان جمعی از برترین فرزندان خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران است. فرزندانی که فردا در مدرسهها، نهتنها معلم، بلکه مروج فرهنگ ایثار، ولایتمداری و آمادگی برای ظهور خواهند بود.
وی تأکید کرد: از بین جمعیت بیش از ۸ میلیاردی دنیا، اگر قرار است زمینهساز ظهور باشیم، نیاز به تربیت نسل مؤمن، متعهد، و منتظر داریم. اگر قرار باشد طرحی مانند ۳۱۳ نفر برای یاری امام زمان علیهالسلام تحقق یابد، دانشگاه فرهنگیان با ظرفیتهای انسانی خود، میتواند در خط مقدم این جریان باشد.
علیزاده ضمن قدردانی از عوامل اجرایی استان مازندران، رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران، و دیگر مسئولان، افزود: از همه همکارانم در سراسر کشور که برای برگزاری این دوره تلاش کردند، بهویژه خواهران بزرگوارمان در استان مازندران، صمیمانه تشکر میکنم. انشاءالله بتوانیم با همت مضاعف، زمینهساز تربیت نسل منتظر برای ظهور حضرت ولیعصر (عج) باشیم.
لطف اله مهدوی رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران در جمع دانشجومعلمان شاهد و ایثارگربا تاکید بر نقش دانشجو معلمان در گفتمان سازی اعلام کرد: دانشجو معلمان نقش اصلی در گفتمان سازی انقلابی دارند.
او بیان کرد: دانشجوی دانشگاه فرهنگیان، یعنی کسی که در مسیر اسلام، وفادار به نظام اسلامی و پیرو خط ولایت حرکت میکند. اگر کسی در این مسیر قرار گرفت، یقین داشته باشید که در صراط مستقیم ولایت است.
مهدوی با اشاره به نقش مساجد و خانواده در تربیت معلمان تراز انقلاب افزود: شما باید استوار بمانید؛ در مساجد، در هدایت خانواده، و در ساختن یک زندگی پرمعنا در این دنیا که انشاءالله شما را به آخرت رهنمون خواهد کرد.
وی همچنین بر اهمیت مسئولیت دانشجومعلمان در تربیت نسل آینده انقلاب تأکید کرد و گفت: رسالت شما تنها انتقال دانش نیست، بلکه پرورش ایمان، معرفت و بصیرت در نسل آینده است؛ این همان چیزی است که مسیر دانشگاه فرهنگیان را از سایر مراکز آموزشی متمایز میکند.
دوره فرهنگی بصیرتی دانشجومعلمان شاهد و ایثارگر از سوم تا دهم مرداد با حضور بیش از ۶۰۰ دانشجومعلم از سراسر کشور در دانشگاه فرهنگیان مازندران در حال برگزاری است.