همکاری دانشگاه علمیکاربردی و وزارت تعاون گسترش می یابد

نشست مشترک رئیس دانشگاه علمیکاربردی، و معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای توسعه تعاملات بین نهادی و تقویت پیوند آموزشهای مهارتی با بازار کارتشکیل شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، در راستای توسعه تعاملات بین نهادی و تقویت پیوند آموزشهای مهارتی با بازار کار، نشست مشترک محمد علی اکبری، رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی، با مالک حسینی، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.
در این نشست که با هدف همافزایی ظرفیتهای دو دستگاه در زمینه مهارتآموزی و اشتغال پایدار برگزار شد، دو طرف بر ضرورت ارائه راهکارهای اجرایی برای پاسخ به نیازهای بازار کار و آیندهپژوهی در حوزه مشاغل تأکید کردند.
علی اکبری در این نشست با تأکید بر رسالت دانشگاه جامع علمیکاربردی در تربیت نیروی ماهر و کارآمد برای بخشهای مختلف اقتصادی کشور، اظهار داشت: پیوند مؤثر آموزشهای مهارتی با نیازهای واقعی بازار کار، یک ضرورت برای پایداری اشتغال در کشور است و این همکاریها میتواند الگوی موفقی از همگرایی دستگاههای متولی آموزش و اشتغال ارائه دهد.
سپس حسینی معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن استقبال از همکاری دو دستگاه اظهار داشت: وزارت مایل است مشارکت مؤثری در اجرای طرح آباد داشته باشد. وی همچنین خواهان هم افزایی نهادهای آموزش مهارتی در کشور از جمله دانشگاه جامع علمی کاربردی و سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور شد و اعلام کرد شروع این همکاری از هفته مهارت میتواند شکل بگیرد.
در ادامه علی اکبری ضمن استقبال از این برنامه، اعلام کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از اعضای سیاست گذاری هفته مهارت بوده و سعی خواهد کرد مشارکت فعالی داشته باشد.
از مهمترین محورهای نشست رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی و معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میتوان به تهیه و تبادل آمارهای دقیق از وضعیت اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاه جامع علمیکاربردی بهعنوان ابزار کلیدی برای سیاستگذاری علمی در بازار کار، همکاری در اجرای طرح ملی آباد بهمنظور بهکارگیری سیاستهای فعال بازار کار، حمایت از بنگاهها یک مشارکت کننده در طرح آموزش برای اشتغال دانش آموختگان و ارتقای مهارت جویندگان کار، برنامهریزی مشترک برای هفته ملی مهارت با هدف ترویج فرهنگ مهارتآموزی و معرفی ظرفیتهای دانشگاه جامع علمیکاربردی در تربیت نیروی متخصص، آیندهپژوهی مشاغل و شناسایی مشاغل نوظهور برای انطباق محتوای آموزشی دانشگاه با تحولات فناورانه و نیازهای آینده اقتصاد و رصد بازار کار کشور و برنامه ریزی برای ایجاد رشتههای آموزشی مورد نیاز بازار کار حال و آتی کشور اشاره کرد.
در پایان جلسه، طرفین توافق کردند کارگروههای مشترک تخصصی برای پیشبرد این همکاریها تشکیل شده و برنامه عملیاتی مشخص برای هر محور در دستور کار قرار گیرد.
کد خبر 6543846 زهرا سیفی
-
برنامه ریزی دانشگاه علمی کاربردی برای تبدیل به قطب تربیت تکنسین
-
۲ نمایش تازه در مرکز تئاتر مولوی
-
همه چیز درباره ترخیص کالا؛ مسیر طلایی واردات بدون دردسر
-
هرآنچه باید از خدمات کلینیک روانشناسی و هزینه آن بدانیم!
-
افزایش تردد وسایل نقلیه در مبادی ورودی و خروجی خراسان رضوی
-
برگزاری ۲۸۰ عنوان دوره آموزشی مهارت محور در استان سمنان
-
حضور ۶۵۰ هزار متقاضی معلمی در آزمون استخدامی پایان هفته
-
اکران «هابیت: سفری غیرمنتظره» در خانه هنرمندان ایران
-
راهاندازی پایگاه تخصصی «اربعین نوجوانی» برای زائران نوجوان اربعین
-
روایتی از گمنامی سردار شهید محمود باقری در محل زندگی اش
-
برنامه عزاداری هیئات در دهه اول ماه صفر اعلام شد
-
شریک جرم
-
سرمربی پرسپولیس مدافع سرشناس را تایید کرد
-
راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک
-
شعر بهترین ابزار بیان مجاهدتهاست؛ سلام شاعر سوری به موشکهای ایرانی
-
گرسنگی در غزه، صدای اعتراض خاخامهای یهودی جهان را درآورد
-
چالشهای میزبانی لیگ ملتها؛ چرا ایران از فهرست میزبانان حذف شد؟
-
ارتش یمن از تشدید حملات پشتیبانی از غزه و محاصره اسرائیل خبر داد
-
آخرین قیمت رسمی دینار عراق اعلام شد+ جدول نرخ تمام ارزها
-
شکست سنگین تلآویو در غزه؛ «حماس» قدرت خود را بازیابی کرده است
-
روایت هاشمی رفسنجانی از سابقه طولانی دشمنی آمریکا با ایران
-
روزنامههای صبح دوشنبه ششم مرداد ۱۴۰۴
-
روزنامههای صبح یکشنبه پنجم مرداد ۱۴۰۴